For cats & their friends - Shipping in 48h 

We love happy cats: kickstarter en boeklaunch

delphine courier

DESIGN FOR PUSSIES en FELINOVA bundelen op 4 december hun liefde voor katten samen en tonen die avond hun nieuwste werk met een heuse launch en supertoffe lezing om jouw kat helemaal gelukkig te maken! 

anneleen bru kattenfluisteraar kattentipi

 

WAAR? OYO bar Gent - Brabantdam 82 - 9000 Gent 
VANAF HOE LAAT? van 19u00 - 21u30


DESIGN FOR PUSSIES
De voorbije maanden ben ik druk bezig geweest met het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuw product voor katten. Je hebt hem misschien al zien staan in Dreamcatchers kattencafé: de CAT TIPI. De tipi nu helemaal klaar om geproduceerd te worden maar voor een eerste productie heb ik heel wat centjes en een enthousiast publiek nodig. Er zal een Kickstarter launch zijn met uitleg waar je al op voorhand kan doneren en je krijgt een serieuze korting in de plaats. Als de campagne succesvol is, dan krijg je de tipi binnenkort bij jouw thuis geleverd. 

FELINOVA I LOVE HAPPY CATS BOOKLAUNCH (start 19u30)
Anneleen Bru trekt doorheen Vlaanderen om een plezante & leerrijke I love Happy Cats boekenvoorstelling te brengen.
Je geniet eerst van een grappige en toffe lezing om je kat gelukkiger te maken met tips & tricks uit het boek en daarna kan je vragen stellen en je boeken laten signeren.

Schrijf je snel in want we kijken er naar uit om je te verwelkomen! 
Aangezien de plaatsen beperkt zijn en we zeker willen weten dat je komt, vragen wij 5€ inschrijvingsgeld. Je krijgt hiervoor 1 drankje naar keuze in de plaats. Je kan je inschrijven via de website of via een mailtje met je naam en aantal personen naar miauw@designforpussies.com. Je kan het bedrag overschrijven naar Delphine Courier - BE35 9731 0310 1637 met de vermelding van jouw naam.

Schrijf je hier in

 

More Posts

Search our store