For cats & their friends - Shipping in 48h 

Wedstrijd

delphine courier

 

 

De tipi is het ultieme schuil- speel- en slaapplekje voor jouw kat(ten), want dat verdienen ze wel. Bovendien is de verpakking mèèr dan ecologisch en kan jij er eentje winnen als je deelneemt aan de wedstrijd.

 

Katten en hun schuilplekjes

Want zoals elk baasje weet, katten houden van kartonnen dozen. Zo'n doos werkt stressverlagend, maar kan ook dienen als schuilplekje om prooien te bespieden. Als je deze in een fris en hedendaags jasje steekt, dan krijg je een tipi. Wil je meer weten over schuilplekjes voor katten? Lees dan de blogpost van Dreamcatchers.

 

 

De meest ecologische verpakking is gewoonweg een nieuw product !

Het begint tot ons door te dringen dat verpakkingen een grote milieu-impact hebben en we actie moeten ondernemen. Met de tipi geven wij alvast het perfecte voorbeeld! De stevige verpakking is niet alleen van 100% recycleerbaar karton gemaakt, er zit bovendien een nieuw product in verborgen! Door de snijlijntjes te volgen met een cuttermes en de kartonnen strookjes op elkaar te plakken heb je het ideale krabplankje. (zie video vanaf 00:45)

 

 

Wat kan je winnen?

Wij schenken 1 tipi weg! Neem deel aan de wedstrijd van woensdag 5 februari tot zondag 10 februari door je beste kattenvriend(en) op Facebook te taggen. De winnaar zal gekozen worden door een ‘onschuldige poot’.

 ------------------------------

*Door deel te nemen aan de wedstrijd stem je ook in dat er dringend verandering moet komen in onze huidige verpakkingsindustrie. #nomoreplastic

 

More Posts

Search our store